ORIUNDE. ORICÂND.

Când ai un brand clădit pe valori precum cele de față, trebuie să răspunzi printr-o imagine croită perfect. Imagine business,  funcționalitate premium plus optimizare SEO creează, per total, o experiență confortabilă și plăcută. Ca orice drum cu Shuttle Choice.

Fast, safe, reliable, premium

UN WEBSITE PREMIUM PENTRU SERVICII PREMIUM

Ne place să colaborăm îndeaproape cu clienții noștri, pentru că astfel avem cele mai bune rezultate. După o documentație aprofundată, am extras câteva puncte cheie: limbaj business, cromatică minimalistă și fotografii dinamice. Toate puse laolaltă redau imaginea reală a companiei, iar modul de operare a paginii web este deopotrivă facil și economisește timp.

Albastru de Voroneț Corporate

Albastru denotă profesionalism, stabilitate, inteligență. Este culoarea go-to în mediul corporate, iar pentru Shuttle Choice am intensificat-o cu accent pe “premium”.

Toate informațiile la îndemână

Informațiile trebuie să fie la îndemâna utilizatorului oricărei pagini web. Prima pagină afișează serviciile, flota de mașini și informații esențiale despre companie și avantajele oferite.
Tot aici se găsesc testimoniale și o parte dintre clienții și colaboratorii companiei de până acum. Paginile site-ului sunt optimizate SEO, în baza celor mai căutate cuvinte cheie din acest domeniu.

Related Projects