CA ÎN VREMURILE BUNE

Pentru a descrie un loc în care fugi de rutină să te încarci cu natură, mai întâi trebuie să-l vizitezi. Suntem convinși că nu poți reda vizual în mod fidel realitatea dintr-un asemenea loc de poveste, dacă nu ai fost acolo. Exact acest sentiment am dorit să-l transmitem prin pagina web – nu este un simplu loc de cazare. Gasthof Tirol vorbește despre emoție.

Imaginea ca o carte de vizită

Când spui Tirol, gândul îți fuge la verde, lemn, bucate delicioase, făcute în casă, și aer proaspăt și curat. Mai puțină tehnologie, mai multă mână de om. Aceste valori s-au transformat în elemente cheie care definesc designul paginii. Detalii de gravură de mână au devenit embleme care oferă site-ului o notă distinctivă, iar omului, un sentiment plăcut de nostalgie.

pentru a pune suflet în ceea ce faci

E NEVOIE SĂ FII ÎNDRĂGOSTIT DE UN LUCRU

Ne-am dorit ca site-ul Gasthof Tirol să transmită energia locului, iar oamenii să-și dorească să călătorească acolo. Paginile oferă informații despre hotel, folosindu-se de imagini care creează o atmosferă caldă, un sentiment de acasă. Însă răspund și întrebărilor despre activitățile pe care le poți avea în zonă – iarna, vara sau în orice alt anotimp. Îmbinând nevoile și afinitățile, website-ul este o invitație de a participa la frumusețea naturii, a locului și de a descoperi că fericirea stă în lucrurile mărunte.    

gasthof-tirol-tot-site-ul

Related Projects