Atipic

DESIGN MINIMAL, DAR CU IMPACT

Credem în curat

Look aerisit, informații ușor de găsit, scurte și la obiect. Un site pentru o afacere în domeniul business arată, în viziunea noastră, astfel. Prezența feminină, dar puternică, se recunoaște prin intensitatea culorilor în contrast cu cele neutre. Exact cum o spune și numele, design atipic pentru un business Atipic.

Cuvintele contează

E important ca informația să fie concretă, pentru ca mesajul să fie perfect înțeles și recepționat în timp util. Fără cuvinte complicate și povești prea lungi, pe site-ul Atipic e ușor să găsești ceea ce cauți, fără să te pierzi în detalii și fără să pierzi esența mesajului.

Construit inteligent

De la concept la realitate, fiecare pas a fost pus pe hârtie în urma unei colaborări strânse cu clientul. Cu un plan bine stabilit, construcția website-ului a mers ușor. Ideile au curs, iar implementarea lor a fost distractivă și a dus la un proiect atrăgător, funcțional și eficient, care definește business-ul și personalitatea doamnelor care-l conduc.

Hai să vorbim business

O poveste care se îmbină în mod fluid cu un design bun creează mediul vizual perfect. Are sens, pentru un site prietenos, cu profil corporate. Precum cele care stau în spatele brandului Atipic. Toate elementele îi dau încredere cititorului și îi stârnesc curiozitatea de a participa la workshop-urile și training-urile prezentate.

Related Projects