Cum te ajută un site ieftin să faci mai mulți bani
Utile

Cum câștigi mai mulți bani cu ajutorul unui website

Ai pornit o afacere și te întrebi cum o poți face să meargă mai bine? Cu siguranță nu vrei să investești în plus, și, dacă ai o pagină de Facebook, crezi că aceasta te ajută destul, mai mult decât un website ieftin. 

Sau poate crezi că business-ului tău îi merge perfect și nu mai e loc de îmbunătățiri. În cazul acesta, ne bucurăm pentru succesul tău, iar tu nu mai ai nevoie să citești în continuare.

Ca proprietar al unei afaceri, ai multe de pierdut dacă nu-ți faci o pagină web sau un magazin online. Deși costurile inițiale sunt de luat în considerare, pentru că un design și un text bun nu se obțin pe gratis, această investiție este mai mult decât fiabilă pe termen lung. Adică, odată creat, un website rămâne acolo și funcționează până îl închizi de tot sau oprești afacerea.

 

Nu dai bani, deci ai mai mulți

Să începem cu primele economii pe care le vei face odată ce alegi să activezi în online.

Spațiul fizic nu te costă nimic (în afară de hosting, desigur, care reprezintă o sumă neglijabilă pe an). Așa că poți avea un magazin online fără să ai un magazin fizic. Nu te costă chiria sau investiția în spațiu și scapi de cheltuielile de întreținere. Mai pune la socoteală și avantajul de a nu plăti impozite și taxe pentru acest lucru și vezi cum ieși pe plus destul de mult. Și nu ți-am dat decât primul motiv.

În al doilea rând, nu plătești angajați. Adică scapi de impozitul pe salarii, de plata salariilor efective, asigurări și alte beneficii pe care trebuie să le plătești celor care lucrează pentru tine. Lași deoparte presiunea de a acorda salariile la timp, de a oferi prime și bonusuri, de a nu-ți permite să plătești toți oamenii de care ai nevoie sau de a fi nevoit să renunți la concediu pentru că a trebuit să plătești un angajat din buzunarul tău. Desigur, asta în cazul în care nu-ți merge strălucit în fiecare lună. Adică, orice ar fi, ai siguranță și rămâi cu bani la sfârșitul lunii.  

În al treilea rând, controlezi tot ce se întâmplă în magazinul tău. Nu trebuie să te mai temi de fraudă, în caz că nu ai încredere în vreunul dintre angajați.

Nu mai întâmpini riscul de a calcula greșit veniturile obținute din vânzările online, pentru că, odată cu site-ul, primești acces în panoul de gestiune a conversiilor (adică a vânzărilor), și poți vedea la orice oră banii care ți-au intrat în magazin. Fără dosare pierdute și căutări infinite.

 

Cum poți optimiza și mai mult costurile, chiar cu un website ieftin

Agenția care a lucrat la dezvoltarea site-ului tău îți poate arăta cum să îți faci singur update-uri periodice. Adică, dacă vrei să adaugi pe site bannere cu oferte, promoții, să implementezi vouchere și alte asemenea lucruri, o poți face singur dacă crezi că te pricepi sau vrei să înveți ceva nou. Dar dacă totuși lași sarcina aceasta pe mâna agenției, nu va trebui să scoți din buzunar mai mult decât o sumă modică.

Investiția ți-o recuperezi din numărul de vizitatori pe care îi vei avea, adică potențialii tăi clienți care te vor găsi online de oriunde în lume.

 

Timp economisit egal bani economisiți

O comoditate din ce în ce mai greu de obținut este timpul liber. Încă un avantaj de a avea o pagină web este că vei câștiga mult mai mult timp liber. Ai toată informația transmisă într-un singur loc, pe care nu o mai comunici verbal de fiecare dată când un client intră în magazin.

În plus, magazinul e deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără să plătești pe nimeni pentru asta.

Ai cel puțin 6 motive evidente prin care faci economii reale dacă îți faci o pagină web. Adică rămâi cu bani mai mulți în buzunar la sfârșitul lunii, doar neplătind cheltuielile pe care le plătești în mod normal dacă ai un magazin fizic. Și astea toate înainte de a începe efectiv să vinzi.  

Contactează-ne aici dacă te-ai convins.