Povestea noastră,

pe scurt

Când facem un website, punem creativitatea în strategie, dar și strategia în creativitate. Lucrăm la asta dedicați și încăpățânați. Iar pentru că ne place să vedem un proiect pe drum după ce l-am pus pe roate, nu ne oprim aici. Nu ne place să terminăm proiecte, ne place să le fim alături mult timp.

Credem în design curat

Less is more atunci când vine vorba de design. Alegem funcționalitatea și minimalismul pentru a scoate în evidență toate atuurile site-ului web. 

Puține cuvinte, mult sens

Un website deștept nu vorbește mult, ci spune lucrurile esențiale. Informația clară ajută vizitatorul să găsească doar ceea ce căută, în cantitatea de timp ideală.

Advertising & PR

În lupta cu conversiile, pe lângă a avea cele mai bune arme, trebuie să îți cunoști adversarul, câmpul de luptă și punctele forte. Atacăm în forță ca să cucerești piața digitală. 

Suntem o mână de creativi. O echipă nouă, dar cu experiență, și, cel mai important, cu viziune. Ținem la ideile noastre și avem motive să o facem. 

Cariere

Nu ne oprim din căutat minți creative și oameni talentați. Dacă împărtășești viziunea noastră despre frumos și în plus, mănânci social media, ADwords la micul dejun, citește în continuare. Dacă ești priceput/ă în Adobe, te atrag campaniile publicitare sau vrei să vezi ce înseamnă o agenție, dă-ne o veste.

Trimite portofoliul în format PDF la: office@mioritaverde.ro

Let’s make the internet great again.