Atipic

DESIGN MINIMAL. IMPACT MARE.

Credem în curat

Un look aerisit, cuvinte puternice, informații scurte și la obiect. Site-ul dorit pentru un business nou cu perspectivă fresh este gata de a fi servit. Un simplu principiu – imagini cât o mie de cuvinte și cuvinte cât o mie de imagini. Mai puțin e mai mult, iar website-ul Atipic dovedește acest lucru.

Cuvintele contează

Știm că omul înțelege cel mai bine când informația e scurtă și la obiect, când lovește acolo unde contează. Sub această idee, textul este construit precis și fără cuvinte complicate. Introducerea dă personalitate proiectului și celor două fete prin scoaterea în evidență a punctelor forte – idei mărețe și un bagaj imens de cunoștințe. La fel ca numele, Atipic îți dă de înțeles că nu este ca alții. Este aparte, diferit, neobișnuit.

Construit inteligent

Să lucrezi smart înseamnă să economisești timp. De la concept la realitate, fiecare pas a fost gândit și discutat în prealabil într-o colaborare strânsă cu clientul. Cu planul bine stabilit, crearea website-ului propriu-zis a devenit mult mai ușoară și rapidă. Soluțiile implementate au fost practice, ideile au curs ușor și totul a rezultat într-un produs atrăgător, funcțional și eficient.

Un site cât 1000 de cuvinte

Nu-ți trebuie o mie de cuvinte când le ai deja pe cele potrivite. Iar când mediul vizual intră în joc, totul are și mai mult sens. Curat, organizat, atrăgător, serios și totuși friendly – exact precum cele două ladies din spatele brand-ului. Împreună, toate elementele dau încredere cititorului și îi stârnesc curiozitatea de a participa la workshop-urile și training-urile organizate de Atipic.

Proiectul urmator – SPORTCAMP