Povestea lunga pe scurt

Viziunea ta este misiunea noastră. Suntem o agenție de web development ce creează experiențe digitale prin UI și UX smart design.

Mai smart e mai bine

Research, strategie, implementare. Trei pași în care construim experiențe digitale atrăgătoare și practice care conectează consumatorii și brand-ul.

Calitatea e parte din plan

Proiectul tău poate fi mic, complicat sau ieșit din comun în totalitate. Contează ca rezultatele să fie peste așteptări. Deci nu ne cere ceva rapid și grăbit

Punem multe întrebări…

…și găsim răspunsurile colaborând cu tine. Chiar dacă par stupide, acestea sunt esențiale pentru a putea oferi rezultate. Fiecare informație contează.

Suntem puțini, dar capabili. Suntem o echipă nouă, însă cu experiență. Iar cel mai important, avem viziune. Și dăm mereu tot ce avem mai bun.

Cariere

Căutăm mereu minți creative și oameni talentați. Ești conectat la tot ce înseamnă social media și vrei să creezi campanii creative de promovare? Pachetul Adobe e ca un fel de mic dejun pentru tine? Vrei să vezi cum e viața într-o agenție publicitară mereu în mișcare? Dacă ai răspuns cu “da” la cel puțin una din aceste întrebări, ești omul pe care-l căutăm!
Trimite portofoliul în format PDF la:office@mioritaverde.ro

„Let’s make the internet great again!”