De la digital

la print digital suntem noi

Miorița Verde înseamnă printul de care ai nevoie, în spatele căruia stă peste un deceniu petrecut în publicitate. Știm foarte bine cât de mult contează un print executat bine și câtă greutate are, de fapt, o simplă hârtie ținută în mână sau o imagine pe care o vezi pe stradă ori la un eveniment.
În 2022, ne-am hotărât să oferim noi ceea ce nu am reușit să le găsim într-un singur loc: punctualitate, calitatea materialelor, printuri speciale, consultanță profesională și tipărirea unei mostre pentru a vedea digitalul în analog.

Consultanță specializată

Pentru că știm deja totul de la design la print, te putem sfătui cu privire la tipuri de hârtii, grosimi și cum să alegi varianta potrivită pentru materiale.

Punctualitate

Am fost în Germania și ne-a plăcut, așa că termenul de livrare, e termen de livrare și îl respectăm cu strictețe de fiecare dată.

Model de print la cerere

Înainte să-ți livrăm o comandă de câteva zeci sau sute de bucăți, putem să-ți oferim, la cerere, o mostră pentru a testa calitatea și printul.

Livrare oriunde în țară

Azi la Timișoara, mâine-n toată țara! Pe acest principiu, livrăm oriunde în țară, prin serviciile de curierat rapid.

Miorița Verde este unul dintre proiectele noastre de suflet, prin care vrem să dovedim că se poate ca lucrurile să fie făcute altfel.  

Print digital  

Print outdoor  

Semalistică magazin

Cariere

Nu ne oprim din căutat minți creative și oameni talentați. Dacă împărtășești viziunea noastră despre frumos și ești priceput/ă în Adobe, dă-ne o veste.

Trimite portofoliul în format PDF la: office@mioritaverde.ro

It’s not all digital. Sometimes it’s digitally printed